NOHARALIFE.BLOGSPOT.COM
Giveaway Triplet by Wanie Seuk


Yaaay nampak je banner triples yg cute lagi miut ni terus je klik. Heee So harini nharaa nak join GA dari Wanie Seuk ni memandangkan syarat dia senang pastu cam best pulak main teka2 ni kan xD
Kalau nharaa, dulu nharaa suka Minguk sebab dia comel namati. Cam ala ala tomelnya. Paling suka time dia nangis xD


Minguk ahhhh why so kyeopptaaaa  ;___;


Kalau Manse pulak, nharaa suka sebab dia cam rilek je. cam cool je perangai. Walaupun dia paling muda tapi dia lah yg paling cool. Time dia nangis tapi masih makan tu paling cute xD
Aigooo, Manse ahh otteokhe? ;___;

And last but not the least my most favourite kid among three of them, Daehan!
Nharaa suka Daehan sebab dia cool sebagai yg paling tua antara diorang bertiga. Suka tengok bila dia amik berat pasal minguk ngn manse. kadang2 kesian gak kat daehan sebab terpaksa beralah. :'c
Paling sweet time Daehan willingly share dia punya makanan dengan Minguk sebab ayah diorang habiskan Minguk punya makanan xD

Still cannot move on with this episode T^T


So, I have to guess which one Wanie Seuk paling suka kan? 
Haaaa, soklan camni adalah soklan yg paling susah! T____T
Mungkinnn Minguk kot sebab dia paling comeelll~



March 8, 2016 at 5:37 PM
Blogger Wanie Seuk said...

Mingukk kuat makann. Daehan slalu lead dia punya adik2.. caring sangat.. Manse nakal sngat.. lagu kat blog awak nak buat saya nangis.. touching bila tringat dkat Triplt.. hahahaha.. thanks sudi joinn

March 26, 2016 at 9:38 AM
Blogger Umie Yana said...

Singgah daripada GA yang sama.. Good Luck yee :)

http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/giveaway-triplet-by-wanie-seuk.html

April 9, 2016 at 6:45 PM
Blogger Fhatin Amelia said...

hi singgah dari segmen yang sama :D done follow !
http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/04/giveaway-triplet-by-wanie-seuk.html

Post a Comment


Older Post | Newer Post
SIERA ROZHA's NOTES


Haiii, welcome to my blog. Don't forget to follow me and leave your footnote below so I can follow you back! TQ! ^^
WELCOME TO SIERA ROZHA BLOG!! HAVE A NICE DAY.. THANK YOU!

HOME ABOUT TUTO LINK

FOOTPRINT







Follow me


Contact Me


Instagram: xolovenharaa
Line: xolovestephaniee


LIKE PLEASE ^^



My diary list