NOHARALIFE.BLOGSPOT.COM
Menanti skynet


haaaaai. selamat pagi. heeee. 
so hari ni dah masuk hari ke 4 lepas aku selesai bank in kan duit ke BeautyMyth. And hari Khamis lepas diorang dah confirmkan pembayaran dan dah hantar tracking number. Service dari BeautyMyth ni so far so good. So nanti aku akan terus shopping online kat sana sebab diorang boleh dipercayai. tp tak 100% lagi sbb aku belum dapat dari barang aku. So sekarang aku cuma kena tunggu barang aku dari pihak skynet. Aku check online and diorang kata yg barang aku dah sampai area Bukit Beruang. So aku cam bahagia lah sebab barang aku semakin dekat. Tapi aku tetap risau gak yelaaa barang tak nampak lg kan? and pagi ni aku check lg, takde perubahan. aku search lah feedback org yg penah menggunakan service skynet ni.. and diorang lg prefer Pos Laju daripada skynet. diorang complain macam2.. lambatlaaa, kena pegi amik kat tempat dioranglaa. aku cam wowwww mcm mana dengan barang aku? :"))
So aku harap harini skynet akan hantar barang aku ke rumah.. tolong laa wahai skynet  :"))


Post a Comment


Older Post | Newer Post
SIERA ROZHA's NOTES


Haiii, welcome to my blog. Don't forget to follow me and leave your footnote below so I can follow you back! TQ! ^^
WELCOME TO SIERA ROZHA BLOG!! HAVE A NICE DAY.. THANK YOU!

HOME ABOUT TUTO LINK

FOOTPRINT







Follow me


Contact Me


Instagram: xolovenharaa
Line: xolovestephaniee


LIKE PLEASE ^^



My diary list