NOHARALIFE.BLOGSPOT.COM
Hapuskan kenangan zaman jahiliah


Ok, tetiba rasa cam nak update lebih pulak harini. :"))
Rasa sebak bila baca balik entry2 childish yg aku penah post dulu. and ada some entry yg aku sendiri tak faham apa yg aku post. mungkin sbb aku dah lupakan kot. heee. So aku cam decide nak delete semua sekali old entry especially yg berkait dengan zaman jahiliah aku dulu. Biar laa apa yg dah berlalu tu hilang dari ingatan. sebab aku nak teruskan life aku sebagai anonymous dalam dunia maya ni.

actually, aku penah terdetik kat hati aku ni ckp "kan bagus aku accident pastu amnesia" Yee aku tau itu salah. tapi aku pun manusia biasa yg banyak buat kesalahan dan nak jalan shortcut utk selesaikan masalah. tapi aku pun manusia biasa jugak.. yg takut dengan apa yg akan terjadi. So aku decide utk teruskan hidup macam biasa. Biarlah. Tawakal. heee :))


Post a Comment


Older Post | Newer Post
SIERA ROZHA's NOTES


Haiii, welcome to my blog. Don't forget to follow me and leave your footnote below so I can follow you back! TQ! ^^
WELCOME TO SIERA ROZHA BLOG!! HAVE A NICE DAY.. THANK YOU!

HOME ABOUT TUTO LINK

FOOTPRINT







Follow me


Contact Me


Instagram: xolovenharaa
Line: xolovestephaniee


LIKE PLEASE ^^



My diary list