NOHARALIFE.BLOGSPOT.COM
Bila nak 'blogwalking' lagi?

Assalamualaikum wbt.

dah lama aku tak bukak blog. Isnin lepas aku baru je decide deact twitter, ig ngn fesbuk. Bukan sebab apa, aku cuma nak fokus pada  satu je.. n aku decide blog. So let me continue with my blog bersarang ni :")) huhu.
Okay back to the title of this entry. Lepas aku decide nak balik ke dunia blogger, aku terus edit blog  ni bagi kemas. nampak flawless. (ceyh, flolesss laa sgt). Amik masa lebih kurang 3 hari lah jugak sbb dah banyak sgt lupa mcm mana nak menggedit2 ni. Then semalam  dah siap edit, aku fokus pada follower2 n blog yg aku dah follow pulak and aku cam woowwww, seriously? Majoriti semua daa tinggalkan dunia blog. dengan blog yg tak di update n blog dah didelete :"(((
Huhuhu. Aku sedar sekarang ramai yg dah tak berminat nak continue jd blogger kan? Huhuhu. Yang tinggal semua para blogger yg kental2 and memang dikenali sebagai blogger. Pendek kata pemes lahh.. kecuali saiaa :"))
Huhuhuhu
Jap. cam lari je dari tajuk entry.. ._____.
HAHAHAHHA
Actually, aku tak tau bila aku nak start blogwalking kat blog orang sebab aku malas gileeeer.  Kau tau tak? malasss gilerrr xD
Tapi takpe. Nanti aku rajin, aku start pelan2 :"))) Huhuhuhu

Post a Comment


Older Post | Newer Post
SIERA ROZHA's NOTES


Haiii, welcome to my blog. Don't forget to follow me and leave your footnote below so I can follow you back! TQ! ^^
WELCOME TO SIERA ROZHA BLOG!! HAVE A NICE DAY.. THANK YOU!

HOME ABOUT TUTO LINK

FOOTPRINT







Follow me


Contact Me


Instagram: xolovenharaa
Line: xolovestephaniee


LIKE PLEASE ^^



My diary list