NOHARALIFE.BLOGSPOT.COM
Segmen : Aku dan Dia ( by Beautiful Remaja )


woahh.. sejuknya hari nih.. pagi2 dah hujan.. okay.. masak maggie utk sarapan pagi (?) psstt.. =.=
lepas masak bukak lappy.. apa lagi ONLINE LA! akakaka x)
okay.. tgk CBOX . <--- baru tuka . :P
adalah BEAUTIFUL REMAJA tinggalkan jejak . dia ajak ikut segmen dye . AKU DAN DIA . ^-^
interesting rite ? okay , TERJAH ke belog dye . okay , ternampak perkataan K-O-R-E-A . brtambah berminad la kan . uppss.. bukak mata besar2 ! okay ! nak join . so here we go !




okay.. sape si comel kat atas nih ? akakaka x)

nih la my first love . cehhh.. (geli je ayat . --')

nama dye KIM SANG BEOM or lebih dikenali sbg KIM BUM .

dye nih pelakon and model . first siera tgk dye nih time tgk cite BOYS OVER FLOWER dye sebagai so yi jeong ahli F4 yang berlagak , Playboy dan menyakitkan hati . <--- ayat kejam . akakaka x)

hah . sape tak tau lagi cite nih ? antara drama korea paling popular tau !

walaupun watak dye tuh kadang2 menyakitkan hati tapi dye ttp the besttt.. CUTE , HANDSOME , and nampak MANJA and sometimes KELAKAR dengan "baby face" dye lagi tuh . 
(^-^) 

okay ! cite tuh dah lama kot . tapi siera still ingat jalan cite dye . and disebabkan watak dye tuh la siera berminad nak tgk cite lain-lain dan akhirnya ke K-POP world . alangkah indahnya kalau AKU dapat jumpa dengan si DIA . 

#dalam dreamland aje la.. psstt.. =..=

kbai!
;)




December 22, 2011 at 11:18 AM
Blogger AAZ ♥ said...

kim bum? oke, sy minat dia! --'

December 22, 2011 at 11:44 AM
Blogger ☆STRK☆ said...

akakaka . minad sama2 x)

Post a Comment


Older Post | Newer Post
SIERA ROZHA's NOTES


Haiii, welcome to my blog. Don't forget to follow me and leave your footnote below so I can follow you back! TQ! ^^
WELCOME TO SIERA ROZHA BLOG!! HAVE A NICE DAY.. THANK YOU!

HOME ABOUT TUTO LINK

FOOTPRINT







Follow me


Contact Me


Instagram: xolovenharaa
Line: xolovestephaniee


LIKE PLEASE ^^



My diary list